Selvom Krøyers Kvarter er en fritidsbeskæftigelse for mig, har jeg alligevel besluttet at jeg og min blog skal ud og lufte vingerne lidt. Så jeg har været heldig at få en arbejdende stand på Kreative dage 2018.

En arbejdende stand betyder, at jeg er forpligtet til at lave noget som folk kan se på. Til gengæld er standen billigere end de “rigtige” stande, hvilket gør, at folk som jeg har en chance for at være med.

Så i næste weekend kan man møde mig på stand A-1313, hvor jeg vil sidde og arbejde med forskellige ting. Fx har jeg mine skitsebøger med, og vil arbejde med blandt andet den afart man kalder Art Journaling. Det kan også være at jeg laver viskelædertryk, eller noget helt andet.

 

 

Jeg har også været heldig at få lov til at få lidt scenetid.

Du kan møde mig på Scene 3, een gang hver dag. (Tjek det omfattende sceneprogram her). Her vil det handle om hvordan du kan give din kreativitet et boost, og holde den igang, blandt andet vha skitsebøger, men jeg har også andre sjove ting med.

 

Jeg har hygget mig med lidt rammetryk og gamle duge.

Så derfor har jeg nogle net til salg. Du kan også købe nettet i “løsdele”, med syvejledning, så du selv kan sy det. Alt er lavet af duge fra 70’erne. Både syede og usyede net er i meget begrænset antal. Når de er væk, er de væk…

 

Og så har jeg to veninder med.

Den ene er stille som en saltstøtte, og har endnu ikke rigtigt noget navn. I hendes tidligere liv var hun mannequindukke i en tøjforretning. Min datter kalder hende Esmeralda, men jeg er stadig ikke helt overbevist om hvad hun hedder. Hun bliver langsomt, men sikkert doodlet helt til, efterhånden som tiden går.

Min anden veninde er sprællevende, og hedder Christina. Hun er på messen med sit firma Kreativ Energi, som laver malekurser. Christina og jeg har kendt hinanden i mange år, har ofte været på skitseture sammen, og så synes vi det er hyggeligt at dele stand.

 

Så hvis DU kommer forbi Kreative Dage 2018 i messecenter Fredericia, så husk at kigge forbi standen A-1313.

Husk også, at billetter til messen skal købes online, og der er begrænset antal billetter.