fbpx

november, 2021

13nov09:3012:30Crepepapirblomster for øvedeLær flere teknikker til dine crepepapirblomster. For letøvede og øvede.

Kursusbeskrivelse

Vil du tage dine crepepapirblomster til et nyt niveau?

Har du allerede gjort dig nogle erfaringer med at lave crepepapirblomster? Og vil du gerne løfte niveauet på dine blomster? Har du prøvet kræfter med det lækre italienske crepepapir og kender dens egenskaber?

Måske har du fået styr på de grundlæggende teknikker derhjemme, i bogen “Crepepapirblomster, materialer og teknikker” af Tina Krøyer, og vil gerne blive endnu bedre til blomsterne?

Eller du har været på startkurset, og vil gerne udvikle dig mere?

Underviseren Tina Krøyer vil føre dig rundt i mere avancerede teknikker, og fokus på finishen, som ofte er den der skiller en flot blomst fra een der måske ikke ser helt færdig ud.

I prisen indgår:

 • Instruktion og vejledning til mere avancerede blomsterteknikker.
 • Det lækre, Italienske crepepapir, 180 g/m2, med 250 % crepeeffekt, i mange forskellige farver.
 • Diverse tilbehør såsom lim, ståltråd og meget mere.
 • Lån af værktøj, papirsaks, limpistol mm. (Vores sakse bruges af mange, og de kan have små sløvheder, så hvis du har en rigtig god og skarp papirsaks, så medbring den evt. til dit eget brug) – alt værktøj er naturligvis rengjort og decinficeret inden kurset starter.
 • Undervejs er der te, kaffe og en lille snack.

Kombinér kursus og storbybesøg.

Kursuslokalet ligger lige i centrum af Aarhus, i gåafstand til masser af butikker og seværdigheder. Kombinér kurset med nogle timer i Smilets By, og bliv fyldt op med inspiration.

Kurset i crepepapirblomster varer 3 timer, fra 14:00-17:00. Inden da ligger byen lørdagsåbent, både på Strøget, i Latinerkvarteret og de store seværdigheder. Så du kan nyde alle dens mange indtryk og muligheder hele formiddagen, spise frokost, og sætte prikken over i’et med et hyggeligt kursus i crepepapirblomster.

Hvis du kommer i bil, er der mulighed for parkering i flere P-huse (mod betaling). Hvis du kommer med offentlig transport, er der 400 mtr til banegården, og 600 mtr til rutebilstationen. Og de fleste lokale busruter har stoppested i Park Allé, 200 mtr fra kursuslokalet.

Hvis du kommer langvejs fra, kan du overveje at nyde formiddagen på Aros, Strøget eller fx Den Gamle By. Bliver I sultne, er der gåafstand til Aarhus Street Food med masser af delikatesser, eller de mange cafeer i Latinerkvarteret, hvor I også finder små lækre specialbutikker.

Afstand til attraktioner i Aarhus:

 • Aros: 350 mtr
 • Strøget: 200 mtr
 • Salling Rooftop: 280 mtr
 • Den Gamle By: 800 mtr
 • Aarhus Street food / Rutebilstationen: 600 mtr
 • Banegården: 400 mtr
 • Musikhuset: 300 mtr.
 • Domkirken / Latinerkvarteret: 750 mtr.

Om underviseren:

Tina Krøyer er uddannet industriel designer/produktudvikler i tøjbranchen, og har arbejdet med kreativitet og formgivning hele sit liv. De seneste 20 år har Tina undervist på både håndarbejdsseminarium og beklædningshåndværkeruddannelsen i kreative formgivningsfag. Tina er således en erfaren underviser og formidler af stof. De seneste corona-perioder har hun undervist rigtig meget online, både via ZOOM og webinarer.

Crepepapirblomsterinteressen blev vakt på en tur til New York i 2018, og hun har været solgt lige siden.

I efteråret 2020 udgav hun bogen “Crepepapirblomster, materialer og teknikker” på eget forlag. Den første bog på dansk om at lave de skønne crepepapirblomster.

Se eksempler på Tina Krøyers egne crepepapirblomster på www.tinakroyer.dk og på Instagramprofilen @kroyer_paperflower.

Vis mere

COVID / retningslinjer for dette event

Øvrige retningslinjer Alle aktuelt gældende forholdsregler i forhold til Covid overholdes. Der dækkes op med 1 mtrs afstand mellem alle kursister. Alle låner en limpistol og en papirsaks, som forinden er blevet afsprittet. Hvis du har symptomer på sygdom, må du ikke møde op. På forespørgsel skal du kunne fremvise gyldigt coronapas.

Tid

lørdag d. 13/11 kl. 09:30 - lørdag d. 13/11 kl. 12:30

Sted

Krealokalet FRC-K01 (ind i gården, ned i kælderen)

Frederiksgade 78, 8000 Aarhus C

Arrangør

Tina Krøyer / kroyerskvarter.dk Tina Krøyer er uddannet industriel designer/produktudvikler i tøjbranchen, og har arbejdet med kreativitet og formgivning altid. De seneste 20 år som underviser.

Køb billet

Køb billet til kurset

Tilmelding er bindende, så snart betalingen er gennemført. Når deltagergebyr er betalt, modtager du en tilmeldingsbekræftelse, og din plads på holdet er sikret. Evt. afmeldelse af deltagelse skal senest gives 10 dage før 1. kursusdag. Afmelding og refusion af deltagergebyr senere end 10 dage før kursusstart kan kun ske, hvis der er en på ventelisten der kan overtage pladsen, eller hvis du selv sælger din plads til en anden. Betaling gennemføres med betalingskort, mobilepay eller EAN. Desuden kan du benytte gavekort fra kroyerskvarter.dk. Hvis et kursus mod forventning bliver aflyst, vil du modtage fuld refusion af deltagergebyret.

Pris DKK 449.00

Hvor mange billetter? -1 +

Pris i alt DKK 449.00

Go to Top