fbpx

september, 2021

18sep14:0017:00Kursus i crepepapirblomster / 14:00 - 17:00Lær at lave skønne crepepapirblomster. Incl alle materialer.

Kursusbeskrivelse

Har du lyst til at lære at lave crepepapirblomster?

På dette kursus i crepepapirblomster får du styr på de grundlæggende teknikker, og du laver en skøn lille buket i dine yndlingsfarver.

Interessen for crepepapirblomster er eksploderet, og nu kan du prøve kræfter med dem, under kyndig instruktion.

Underviseren Tina Krøyer, som har udgivet bogen “Crepepapirblomster, materialer og teknikker” vil give en grundig indføring i at bruge det helt særlige italienske crepepapir, hvis formvenlige egenskaber gør det meget velegnet til at lave papirblomster.

I løbet af kurset får du tip til hvordan du kan forme papiret, teknikker til forskellige typer af blomster og blade, og bagefter vil du selv kunne lege videre med de smukke blomster. Der er lagt op til nogle timer med kreativ hygge i skønt selskab.

Når kurset er færdig, vil du gå ud i verden med din helt egen lille buket af crepepapirblomster, i dine yndlingsfarver.

I prisen indgår:

 • Instruktion og vejledning til forskellige grundlæggende blomsterteknikker.
 • Det lækre, Italienske crepepapir, 180 g/m2, med 250 % crepeeffekt, i mange forskellige farver.
 • Diverse tilbehør såsom lim, ståltråd og meget mere.
 • Lån af værktøj, papirsaks, limpistol mm. (Vores sakse bruges af mange, og de kan have små sløvheder, så hvis du har en rigtig god og skarp papirsaks, så medbring den evt. til dit eget brug) – alt værktøj er naturligvis rengjort og decinficeret inden kurset starter.
 • Undervejs er der te, kaffe og en lille snack.

Kombinér kursus og storbybesøg.

Kursuslokalet ligger lige i centrum af Aarhus, i gåafstand til masser af butikker og seværdigheder. Kombinér kurset med nogle timer i Smilets By, og bliv fyldt op med inspiration.

Kurset i crepepapirblomster varer 3 timer, fra 14:00-17:00. Inden da ligger byen lørdagsåbent, både på Strøget, i Latinerkvarteret og de store seværdigheder. Så du kan nyde alle dens mange indtryk og muligheder hele formiddagen, spise frokost, og sætte prikken over i’et med et hyggeligt kursus i crepepapirblomster.

Hvis du kommer i bil, er der mulighed for parkering i flere P-huse (mod betaling). Hvis du kommer med offentlig transport, er der 400 mtr til banegården, og 600 mtr til rutebilstationen. Og de fleste lokale busruter har stoppested i Park Allé, 200 mtr fra kursuslokalet.

Hvis du kommer langvejs fra, kan du overveje at nyde formiddagen på Aros, Strøget eller fx Den Gamle By. Bliver I sultne, er der gåafstand til Aarhus Street Food med masser af delikatesser, eller de mange cafeer i Latinerkvarteret, hvor I også finder små lækre specialbutikker.

Afstand til attraktioner i Aarhus:

 • Aros: 350 mtr
 • Strøget: 200 mtr
 • Salling Rooftop: 280 mtr
 • Den Gamle By: 800 mtr
 • Aarhus Street food / Rutebilstationen: 600 mtr
 • Banegården: 400 mtr
 • Musikhuset: 300 mtr.
 • Domkirken / Latinerkvarteret: 750 mtr.

Om underviseren:

Tina Krøyer er uddannet industriel designer/produktudvikler i tøjbranchen, og har arbejdet med kreativitet og formgivning hele sit liv. De seneste 20 år har Tina undervist på både håndarbejdsseminarium og beklædningshåndværkeruddannelsen i kreative formgivningsfag. Tina er således en erfaren underviser og formidler af stof. De seneste corona-perioder har hun undervist rigtig meget online, både via ZOOM og webinarer.

Crepepapirblomsterinteressen blev vakt på en tur til New York i 2018, og hun har været solgt lige siden.

I efteråret 2020 udgav hun bogen “Crepepapirblomster, materialer og teknikker” på eget forlag. Den første bog på dansk om at lave de skønne crepepapirblomster.

Se eksempler på Tina Krøyers egne crepepapirblomster på www.tinakroyer.dk og på Instagramprofilen @kroyer_paperflower.

Vis mere

COVID / retningslinjer for dette event

Øvrige retningslinjer Alle aktuelt gældende forholdsregler i forhold til Covid overholdes. Der dækkes op med en meters afstand mellem alle kursister. Alle låner en limpistol og en papirssaks, som forinden er blevet afsprittet. Hvis du har symptomer på sygdom må du ikke møde op. På forespørgsel skal du kunne fremvise gyldigt coronapas.

Tid

lørdag d. 18/9 kl. 14:00 - lørdag d. 18/9 kl. 17:00

Sted

Krealokalet FRC-K01 (ind i gården, ned i kælderen)

Frederiksgade 78, 8000 Aarhus C

Arrangør

Tina Krøyer / kroyerskvarter.dk Tina Krøyer er uddannet industriel designer/produktudvikler i tøjbranchen, og har arbejdet med kreativitet og formgivning altid. De seneste 20 år som underviser.

Køb billet

Køb billet til kurset

Tilmelding er bindende, så snart betalingen er gennemført. Når deltagergebyr er betalt, modtager du en tilmeldingsbekræftelse, og din plads på holdet er sikret. Evt. afmeldelse af deltagelse skal senest gives 10 dage før 1. kursusdag. Afmelding og refusion af deltagergebyr senere end 10 dage før kursusstart kan kun ske, hvis der er en på ventelisten der kan overtage pladsen, eller hvis du selv sælger din plads til en anden. Betaling gennemføres med betalingskort, mobilepay eller EAN. Desuden kan du benytte gavekort fra kroyerskvarter.dk. Hvis et kursus mod forventning bliver aflyst, vil du modtage fuld refusion af deltagergebyret.

Pris DKK 399.00

Hvor mange billetter? -1 +

Pris i alt DKK 399.00

Go to Top