Kurser i foråret 2022

Kursusprogrammet for foråret 2022 handler mest om crepepapirblomster.

Enten bliver de holdt i Aarhus C, tæt på byens seværdigheder og Strøget, og det er oplagt at have en dag hvor du både er på kursus og nyder byens puls og inspiration.

Eller også bliver de holdt i Storring Forsamlingshus, 18 km vest for Aarhus, med masser af gratis parkeringspladser, og plads til fordybelse.

Så vær meget opmærksom på placeringen af det hold du evt. har kig på.

De fleste af holdene er for begyndere (crepepapirblomster), men der har også sneget sig et enkelt ind for øvede.

Vær desuden opmærksom på at jeg er begyndt at afholde kreative webinarer online, hvor jeg går mere i dybden med udvalgte emner inden for crepepapirblomster. (og iøvrigt også mange andre emner, fx tegning)

Max 10-12 personer på et kursus. (Gennemføres ikke hvis der kun er 5 eller derunder tilmeldt. )

[add_eventon_list number_of_months="12" event_type="549,552," hide_month_headers="yes" hide_empty_months="yes" show_year="yes" add_eventon tiles="yes" tile_bg="1" tile_style="1" ]

VENTELISTE!

Du er velkommen til at skrive dig op på venteliste, hvis der skulle komme nogle afbud. Det er uforpligtende at stå på ventelisten. Du kan kun komme på venteliste til hold der allerede er meldt ud.

Skriv en mail til tina@kroyerskvarter.dk og fortæl hvilke hold du gerne vil på venteliste til. Husk også dit telefonnummer, så jeg kan komme i kontakt med dig.

Hvis du vil være blandt de første der hører om kurser der bliver slået op i fremtiden, er det en god ide at tilmelde dig nyhedsbrevet fra kroyerskvarter.dk.