For andet år i træk har jeg en lille arbejdende stand på Nordens største hobbymesse Kreative Dage.

Standen deler jeg med min gode veninde Christina Monrad, som driver en maleskole.

Mit mål med standen er at præsentere alle de sjove ting der foregår på Krøyers Kvarter. Og da der sker meget på bloggen, så har jeg også en masse forskelligt med på messen.

Jeg er i færd med at pakke kufferterne, og her er noget af hvad du kan forvente at møde på min lille arbejdende stand:

Malebøger

Jeg har henover sommeren tegnet en malebog med tekstile motiver. Du kan simpelthen følge garnet på dets vej gennem håndarbejdet. Så hvis du, som jeg, både er til håndarbejde og farvelægning, så er det bare med at komme igang. Og den kan selvfølgelig også farvelægges selvom man ikke laver håndarbejde.

Bogen introduceres til salg på Kreative Dage 2019. Du kan læse mere om bogen her.

Prøvefarvelæggere melder om stor mindfulness-effekt, når man følger garnets veje igennem håndarbejdets krinkelkroge.

På bloggen her kommer der i nærmeste fremtid vejledning i at farvelægge med skygger i malebogen. Og således kan du bruge malebogen til at blive bedre og mere bevidst om at lave skygger og gøre det mere 3D-agtigt.

Køb malebogen i webshoppen.

Crepepapirblomster.

På standen A-1311 sidder jeg og demonstrerer fremstilling af crepepapirblomster.

Desuden kan du hver dag møde mig på een af scenerne, hvor jeg demonstrerer teknikken. Tjek sceneplanen når du ankommer.

Jeg har også et begrænset udvalg af DIY-blomsterpakker med til salg. Dvs. pakker med materialer til udvalgte blomster (crepepapir, elefanttråd, vejledning m.m.). Så du selv kan komme til at prøve når du kommer hjem.

Og så er der selvfølgelig færdige blomster. 100 % håndlavede.

 

DIY-pakker 🙂

Skitsebøger

Een af de ting jeg bruger meget tid på bloggen er skitsebøger. Jeg har en masse af mine egne med. De er ikke til salg, men du må kigge i dem alt hvad du vil.

Kosmetikpunge i bafixantryk.

For nogle måneder siden skrev jeg om bafixan-teknikken, med pressede blomster, i forbindelse med et kursus. Det kan du genlæse her (tredje teknik nævnt i artiklen) . Nu har jeg leget videre med teknikken, og lavet en række kosmetikpunge, med tryk på stof.

Alle pungene er unika, dvs der findes kun een af hver, der ser præcis sådan ud. De er gennemforede og har usynlig lynlås.

Kosmetikpungene er en rigtig fin julegaveide, hvis du gerne vil forære noget væk som der kun findes den ene af.

Telegrammer/kort

For et par år siden fik jeg trykt et antal kort med mine egne billeder på. Jeg har ingen billeder med på Kreative Dage (de kan desværre ikke være på min lille stand, når jeg også har alt det andet med :-), men jeg har kortene med, som er trykt på lækkert papir, med blank yderside og mat inderside.

Alle kortene ledsages af svanemærkede kuverter, og er i A5 størrelse.

De sælges i sæt af 5 styk. til en særlig messepris.

Net af gamle vintageduge.

Sidste år lancerede jeg nogle net, lavet af gamle vintage duge. Jeg elsker at bruge ting der har en historie, og kredser også om det på bloggen, igen og igen.

Jeg har stadig nogle net tilbage, og de kommer naturligvis med. Ikke to er ens.

Og man kan vælge mellem et færdigsyet net, eller et DIY-net der er klippet og klar til syning, med en udførlig syvejledning. (uden print)

På Krøyers Kvarter kommer kreativitet i mange afskygninger.

Hvis du har planer om at besøge messen, så kig forbi stand A-1311.

Vi ses 🙂 KH Tina