SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på kroyerskvarter.dk.og eventbilletter på Billetto.dk (online og fysiske).

Kroyerskvarter.dk ejes af  Krøyer Creative v/ Tina Krøyer, EVS, CVR-nr. 21073636, Tujavej 18, 8464 Galten, Danmark, tlf. 21701990. E-mailadresse: Tina@kroyerskvarter.dk.

Aftalerne indgås på dansk.

 

Bemærk at handelsbetingelserne er delt ind i afsnit:

 • FYSISKE VARER, som er købt i webshoppen på kroyerskvarter.dk.
 • DIGITALE VARER, som er købt på kroyerskvarter.dk (vejledninger og e-bøger)
 • EVENTS, som er købt på Billetto.dk (fysiske kurser og webinarer)

 

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Visa, MasterCard og Mobilepay i shoppen på kroyerskvarter.dk.

På Billetto kan betales med Mobilepay og Klarna. (Administrationen af Billetto er ikke en del af kroyerskvarter.dk)

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

FYSISKE VARER

Vi leverer til Danmark og Sverige.

Fysiske varer kan købes i webshoppen på www.kroyerskvarter.dk.

 

Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Varen leveres til pakkeshop efter kundens eget valg, hurtigst muligt, 2-6 hverdage, vha DAO eller GLS. I Danmark er der også mulighed for at vælge  hjemmelevering (GLS)

Hvis der forventes længere leveringstid, pga restordre eller lign. orienteres kunden pr. mail i god tid.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

 

Specialfremstillede varer:

Hvis varen er en specialordre, som ikke findes i det normale sortiment (ordren indgåes KUN iflg foregående aftale) aftales pris og betaling inden påbegyndt arbejde. Oftest vil aftalen lyde på at halvdelen af beløbet betales ved påbegyndelsen af produktets udførelse, og resten betales når varen er klar til afsendelse.

 

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde et køb af fysiske varer uden begrundelse, inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved fortrydelse nedenfor.

Fortrydelsesretten er på 14 dage, og gælder kun for private forbrugere, der handler via kroyerskvarter.dk. Det forudsættes at du har sendt en mail om fortrydelse, og returneret varen inden fortrydelsesretten ophører. Se nedenfor under “Sådan udnytter du fortrydelsesretten”.

Varen skal leveres retur i original og ubrudt emballage.

Beløbet returneres til kunden, når den originale, ubrudte vare er returneret til kroyerskvarter.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Du har ikke fortrydelsesret ved køb af specialfremstillede varer.

 

 

 

 

 

 

DIGITALE VARER

Digitale varer på kroyerskvarter.dk  består af

1) vejledninger og e-bøger.

2) Online webinarer.

3) Replay webinarer

 

Vejledninger og e-bøger

Beløb trækkes med det samme ved køb. Varen sendes til kundens mail og kan derefter downloades.

Undtagelse for fortrydelsesret:

Du har ikke fortrydelsesret ved køb af vejledninger og e-bøger.

 

 

Online webinar:

Når du har købt adgang til et webinar, får du med det samme tilsendt kvittering fra Billetto, med adgang til en online event side. Desuden får du adgang til en adgangsbeskyttet side på kroyerskvarter.dk, hvor du finder skabeloner mm.

Du får erindringsmail en dag og to timer før webinaret starter.  Mailen indeholder skabeloner og link til ZOOM. Desuden får du mail efter webinaret, med adgang til et replay som kan ses i 3 måneder. (=Hvis du ikke deltager i selve webinaret har du stadig mulighed for at se replayet og få indholdet med alligevel)

Fortrydelsesret online webinarer:

Du har ikke fortrydelsesret ved køb af webinaradgang.

Aflysning:

Hvis et webinar aflyses af kursusholder, får du webinarafgiften tilbagebetalt. Nogle gange vil der også være mulighed for at vælge en ny dato for afholdelse.

 

 

 

REPLAY webinarer:

Når du køber adgang til et replay af et webinar, får du  tilsendt et link og kan streame med det samme. Du får også evt. skabeloner tilsendt.

Herefter har du adgang til replayet i 3 måneder, hvorefter adgangen forsvinder.

Fortrydelsesret replay webinarer

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af REPLAY webinarer.

EVENTS

Events er både fysiske kurser og online webinarer.

Fysiske kurser

Fysiske kurser købes på Billetto.dk

Kursusafgift: Beløbet trækkes med det samme ved køb = kundens plads er reserveret. Billetbekræftelse sendes til kundens mail.

Ca en uge inden kurset sendes en mail med yderligere oplysninger.

Fortrydelsesret: Deltagelse kan annulleres indtil 14 dage før kursusstart, og du får pengene tilbage.

Ved annullering af deltagelse mindre end 14 dage før kursusstart refunderes kursusgebyret ikke.

Ved aflysning: Hvis et fysisk kursus aflyses af kursusholder, får du kursusafgiften tilbagebetalt.

 

Online webinarer

Se betingelser under digitale varer.

 

 

 

 

 

 

 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten på fysiske varer og online kurser

(Se betingelser for fortrydelsesret på online kurser under digitale varer)

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Krøyer Creative, Tujavej 18, 8464 Galten, tlf: 21701990, tina@kroyerskvarter.dk.

Mailen SKAL indeholde følgende:

 • Dit navn
 • Hvilken vare du ønsker at returnere
 • Ordrenummer
 • Dato for bestilling
 • Dato for modtagelse
 • Din fulde adresse
 • Din mailadresse
 • Dit telefonnummer

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den i pakkeshop uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Hvis du ikke afhenter varen i pakkeshoppen, og ikke kontakter os inden fortrydelsesretten ophører, er varen tabt for dig, og den returneres til os.

Hvis du kontakter os INDEN varen er retur til os, gensender vi, når den ankommer, mod et nyt fragtgebyr. Hvis vi når at modtage pakken inden, pakkes den ud og indgår i vores øvrige lager, og du må foretage en ny bestilling.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Krøyer Creative, Tujavej 18, 8464 Galten. uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Varer kan returneres med fx DAO eller GLS eller alm. pakkepost (Postnord).

Udgifterne til returnering af varen forventes at beløbe sig til Ca 50-60 kr. og er på kundens regning.

 

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, minus leveringsomkostninger.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi heller  ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi modtaget varerne retur.

Ved tilbagebetaling returneres beløbet for varerne, men ikke fragtbeløbet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen, andet end returfragten.

Ved tilbagebetaling forventer vi at varen er i oprindelig stand, og original emballage. Hvis varen ikke er i oprindelig stand mere, foretager vi en vurdering af varen, og returnerer evt. et mindre beløb end salgsprisen.

 

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke bryde emballagen og tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en materiale- eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på tina@kroyerskvarter.dk.

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Hvis reklamationen er berettiget, og manglen ikke kan afhjælpes uden tilbagesendelse af varen, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.