ADVARSEL! Denne artikel indeholder en masse ord som kan virke som pral og selvfedhed. Hvis du ikke er til den slags, så skal du bare springe let og elegant hen over den, og gå videre til en anden artikel som er mere neutral og sober.

Men hvis du kan holde til lidt storskryderi, så hold på hat og briller. Her kommer det.

Jeg er SÅ GLAD OG TAKNEMMELIG for modtagelsen af min bog om crepepapirblomster.

Den udkom d. 22. november 2020 på mit eget forlag, Krøyer Creative. Jeg er selvudgiver, dvs der er ikke andre end mig selv til det hele. Jeg er min egen forlægger, min egen skribent, fotograf, layouter, planlægger, redaktør. (I den allersidste fase havde jeg gode folk til at teste vejledningerne, læse korrektur mm. Det kommer der en anden artikel om)

Det er også mig selv der skal få andre her i verden til at få øje på bogen, til at overbevise folk om at den er værd at kigge på, og få den solgt.

Den er så fin.😊👍🏻
Jeg er meget glad for bogen og kan anbefale den. 😊 (Henriette)

Nu har jeg modtaget pakken med bogen og glæder mig så meget til at komme i gang. Jeg synes det er så smart at du har lavet QR koder, det bliver godt. (Anne)

Jeg vil ikke lægge skjul på, at det var ret nervepirrende at sende afsted til første prøvetryk. Det var endnu mere nervepirrende at få prøvetrykket hjem, og gå igennem alle de ting der skulle rettes, og til sidst, at bestille første oplag, som var på små 200 stk. Jeg turde simpelthen ikke bestille mere. Det er dyrt at være selvudgiver, især hvis der ikke bliver solgt nogle bøger.

En lille del af første sending lige dér på spisebordet. Vild følelse, da de kom hjem!!!

Har lige modtaget din fine fine bog ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og nøøøøøj hvor jeg glæder mig til at komme igang. Så må jeg bare sige wauw hvor smart med QR-koderne, så blæret 💫 (Joy)

Første gang jeg lod nogen vide, at bogen var på vej, var i mit nyhedsbrev i starten af november. Jeg lod bomben springe, og holdt vejret, for samtidig lagde jeg bogen i webshoppen med mulighed for at forudbestille.

Min mand er verdens bedste, og har bakket mig op hele vejen, men samtidig tror jeg han tænkte at “ja ja, nu må vi se, om vi skal spise bøger til aften i flere år”.

Så vi kiggede på hinanden, og ventede.

Så begyndte forudbestillingerne at tikke ind. Roligt men sikkert begyndte de at fylde ordrebøgerne, så den dag bogen ankom, havde vi et større pakkemenageri for at få dem ud.

Er SÅ tilpas med din flotte bog og nørder derudaf med papirblomsterne.(Anette)

Jeg kneb mig lige lidt i armen. Et er, at mine dejlige nyhedsbrevslæsere kunne lide hvad de så. Men hvad med resten af verden? For, ville det fortsætte?

Det gjorde det. På nuværende tidspunkt har den lille forlægger her allerede bestilt et nyt oplag, betragteligt større end det første, og jeg er SÅ GLAD OG STOLT.

– Det er en rigtig fin progression der er i bogen. Først enkelt og nemt, og så bliver det sværere og sværere… (Annette)

Flere har spurgt om det er min egen hånd på forsiden. Det er det ikke. Det er min datter, Lauras hånd. Jeg styrer kameraet istedet.

Hvor er det bare en skøn følelse, at dét, at lave crepepapirblomster, som jeg har brugt de sidste par år på i så mange, mange timer, nu kan være inspiration til så mange, der også har opdaget, at det bare er en skøn beskæftigelse.

Jeg er så taknemmelig. Og pavestolt.

Masser af søde kommentarer er tikket ind i min mailboks og på sociale medier. Tuuuuusind tak! Jeg har hæftet et lille udvalg på denne artikel, jeg er så glad for hver eneste.

– Jeg har fået min bog og er super glad for den. Det er en fin bog. Tillykke.
Jeg er nu klar til at tage mit blomster værksted til det næste niveau.
(Signe)

Så er din bog kommet. Og hold da op … hvor er den GOD! Jeg er helt vild med de blomster og glæder mig til at komme i gang. Alt er så godt beskrevet i bogen, at det er let at gå til, selv om man er nybegynder som jeg. (Vibeke)

Har du lyst til at modtage mit nyhedsbrev ca en gang om måneden med maser af inspiration til crepepapirblomster, tegning, materialer, sjove projekter, dygtige kunstnere og meget mere, kan du tilmelde dig her (- og samtidig får du e-bogen “8 elendige undskyldninger, sæt gang i din kreativitet”)

Hel ny bog om crepepapirblomster (incl. prøveeksemplar)

Rigtig god bog 👌Jeg har lavet en pink pæon idag😀🤩 (Christina)

Vil du se mere?

Lørdag d. 3. spril 2021 var jeg på besøg i studiet i TV2’s GO’Morgen Danmark, med mine crepepapirblomster.

Klippet kan streames på TV2play (kræver abonnement). Der er et lille klip i starten af 1. del, og et større klip i første halvdel af 2. del.