Tilmeld dig Det Kreative Nyhedsbrev af Tina Krøyer

Abonner på Det Kreative Nyhedsbrev og få inspiration direkte i din mailboks. Det Kreative Nyhedsbrev udkommer 1-2 gange/måned. uanset hvor mange artikler der udkommer i perioden. Du bliver altså ikke spammet hver eller hveranden dag, selvom jeg lige er i en produktiv periode, men får en samlet oversigt, og kan selv vælge hvad DU har lyst til at læse. NÅR du har lyst.

Udover link til nye blogindlæg, indeholder Det Kreative Nyhedsbrev meget andet: spændende inspiration fra det store internet, konkurrencer, kulturelle tips, info om nye kurser, baggrundsviden og meget mere…

 

Når du tilmelder dig det kreative nyhedsbrev, modtager du samtidig e-bogen “8 elendige undskyldninger. Sæt gang i din kreativitet”

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev og e-bog

 

Facebook:

Jeg linker ofte nye indlæg til Facebook.

Hvis du giver facebook-siden “Krøyers Kvarter” et ”like”, vil det måske komme op i dit facebook-feed, så du kan smutte ind og læse, og så hoppe tilbage til facebook og surfe videre.

Men Facebook lægger jævnligt deres algoritmer om, så selvom du følger Krøyers Kvarter, betyder det ikke nødvendigvis, at det kommer i dit feed. Så jeg vil til enhver tid anbefale Det Kreative Nyhedsbrev. (se ovenfor) 

Krøyers Kvarter på Facebook

 

Instagram:

Alverdens kreahejs. Det kan være små film fra mit værksted, billeder af noget jeg har set/hørt/mødt. Daglig inspiration fra hverdagen og små finurligheder. Jeg er vild med Instagram!

Faktisk har jeg ikke mindre end tre profiler derinde. Den største er Krøyers Kvarter, hvor alt kan ske:

Krøyers Kvarter på Instagram

Så er der een der udelukkende beskæftiger sig med crepepapirblomster, som er een af mine passioner. Den kan du finde her:

Kroyer_paperflower på Instagram

Den sidste Instagramprofil handler om art journaling. Altså dét at tegne sig igennem sin hverdag, som en slags scrap/skitse/collage-bog. Profilen er endnu kun ganske lille, men er een af mine indsatsområder fremover.

Kroyer_artjournal på Instagram

YouTube

Ind imellem kommer der en film derind. – og den kan være med alt muligt: En crepepapirblomst-teknik, et øjeblik med skitsebogen i en skovbund, en tusch-teknik….

Alt kan ske…

Kroyerskvarter.dk på YouTube

Pinterest

Billeder fra bloggen linkes derind. Jeg elsker Pinterest, og planen er at kroyerskvarter.dk skal være endnu mere synlig derinde. Foreløbig er der mest de ting jeg selv har pinnet i det helt vidunderlige univers 🙂

kroyerskvarter.dk på Pinterest

 

 

Billetto

Alle mine webinarer og events som jeg er arrangør på, bliver oprettet gennem Billetto, som forestår billetsalget. 

Kroyerskvarter.dk på BILLETTO