Hvis du kan lide at få reaktioner fra andre undervejs, så er et webinar hyggeligt. Du har mulighed for direkte kontakt med underviseren, mens du sidder derhjemme i egne omgivelser, med din kaffekop og dine materialer.

Inden webinaret får du tilsendt skabeloner, så vi sidder med de samme former. Du har konkrete materialelister, og tempoet er roligt og hyggeligt, men også fyldt med udfordringer til dig.

Webinaret er altid defineret i sværhedsgrad, og du vil ofte opleve at emnerne i et webinar af en times varighed har en højere sværhedsgrad og detaljeringsgrad end i en tilfældig video på nettet.

I webinaret har vi et fællesskab, og du kan få svar på spørgsmål direkte. Du er sammen med andre, selvom vi sidder hver for sig. Selvom webinaret er planlagt på forhånd, og vi ved hvad vi skal, så kan emnerne godt twiste lidt, fordi der måske kommer særlige spørgsmål.

Og så kan det være ret hyggeligt, og ind imellem også sjovt. Der er ofte ret livligt i chatten, og underviseren forsøger hele tiden at holde øje med hvad der bliver spurgt om og kommenteret. Deltagerne kan også skrive til hinanden i chatten.

Efter webinaret er der mulighed for at vise hinandens resultater frem i en lukket facebookgruppe. Så får man en fornemmelse for hvad de andre har lavet i forhold til ens egen.

Desuden får du mulighed for at se webinaret i replay. Af hensyn til GDPR er chatten ikke synlig i replays, men du er ikke i tvivl om hvad der sker, fordi underviseren har været opmærksom på at læse op og kommentere undervejs.