Webinarer på kroyerskvarter.dk køres via platformen ZOOM. Fordelen ved at køre et webinar er at vi kan lave et lukket rum, hvor du deltager i en fælles aktivitet. Og når det er et webinar, modsat et zoom-møde, så slipper du for at være synlig på skærmen, men er meget med alligevel via chatten.

Zoom-webinarplatformen med dens forskellige funktioner koster penge, og hvis der skal kunne laves replays som skal afspilles igen og igen, så skal der være online lagerplads. En del af webinargebyret går til disse funktioner, så du kan hente og afspille replay igen og igen.

Desuden ligger der en masse forberedelse, udarbejdelse af skabeloner, forberedelse af arbejdsgang og planlægning af materialer, inden selve webinaret. Materialer som du får fuld rådighed over til udskrift og til din egen planlægning.

Og sidst, men ikke mindst, bliver du undervist af en erfaren underviser i kreative fag, som er uddannet industriel designer, og som igennem 20 år har uddannet og finpoleret sin pædagogiske og didaktiske tilgang i undervisningen, også under hele coronanedlukningen, som foregik online.