Fra 11. januar 2021 skal alle netbetalinger godkendes med to-faktor-godkendelse. Reglen er lavet i EU og skal beskytte dig mod andres misbrug af dit betalingskort. Dvs at du BÅDE skal give dine kortoplysninger OG bekræfte at det er dig der køber. Du vil opleve det i de fleste netbutikker du handler hos, og det gælder på alle køb over 225 kr.

Men – du skal blot godkende een eller flere metoder herunder, og du skal kun gøre det een gang. Derefter kan du igen handle løs på nettet.

Herunder finder du vejledninger båd til brug af betalingskort og til brug af mobilepay ved nethandel.

Betalingskort – to-faktorgodkendelse

Når du betaler med betalingskort betyder det, at du nu skal godkende købet vha Nemid. Hvis du bruger dit fysiske papkort til godkendelsen, bliver det afvist, da det ikke anses for sikkert nok. Du har to muligheder for godkendelse:

Du kan bruge en nøgleapp på din telefon. Når du først har fået installeret appen og forbundet den med din bank, kan du bruge den til alle de steder du normalt bruger nøgle-papkortet (bank, skat etc). Læs hvordan du gør her. Eller se en video om Nemid nøgleapp her.

Når du har bekræftet købet vha Nemid, skal du huske at hoppe tilbage til webshoppens side, for at  færdiggøre betalingen.

Du har også muligheden for at godkende betalingskortkøbet med en sms-kode. Det kræver dog, at du har fået dit kort forbundet med dit telefonnummer. Enkelte banker gør dette automatisk for deres kunder, men de fleste kunder vil selv skulle forbinde dem. Det skal kun gøres én gang, vha Nemid. Læs hvordan du gør her.

Mobilepaybetaling i webshop

Hvis du vil betale med Mobilepay, og betalingen afvises, skyldes det at du ikke har godkendt dit kort til nethandel. Dette er et krav fra d. 11. januar 2021.

Du kan gøre det meget nemt og hurtigt, og det kan du læse mere om her.

…Og når du nu har fået styr på alle de godkendelser, så skynd dig tilbage til shoppen, og køb dine varer i kurven, fra kroyerskvarter.dk…