Videoen viser en smuk og veldrejet ung kvinde der ligger på en bounty-strand, i vandkanten (Britney Spears). Bølgerne slå ind på hende, og hun smyger sig i sandet, perfekt som hun er, med en ultralille bikini.

Næste scene. En helt almindelig kvinde med former og tegn på børnefødsler ligger i sandet og vrider sig. Hun anstrenger sig for at se lækker ud. Det er svært… – og så kommer en bølge og slår hende helt ud af kurs, hvorefter både hår og position går i vasken.

 

Kender du Celeste Barber?

Hvis du gør, så ved du allerede præcist hvor jeg er på vej hen. Hvis ikke, så skynd dig at lære hende at kende!

 

Celeste Barber er en dreven australsk skuespiller/komedienne, som har medvirket i film, tv-serier og meget mere. Og så har hun et one-woman show hun turnerer med.

Lige nu er hun aktuel i en birolle i  Netflix-serien the Letdown.

Men det er på de sociale medier, især Instagram, hun for alvor slår sine folder, og ved gud om hun ikke slår dem godt og grundigt ud.

 

Det startede i 2015, som en joke mellem Celeste og hendes søster, da de var voldsomt provokerede af alle de billeder af smukke, unge og ikke mindst tynde kvinder, der præger mediebilledet i den vestlige verden. Skuespillere, modeller og influencere. Så hun besluttede at lave nogle kopier! Hun lavede simpelthen samme scene, men med sig selv som modellen.  Så vidt muligt i et miljø der ligner, og med tøj og tilbehør i samme stil. Og hun holder sig ikke tilbage fra at forsøge de mest vanvittige poseringer, selvom de ikke altid virker fysisk mulige. Og det er de så heller ikke altid.

 

Celeste barber er en helt almindelig kvinde med former og en krop der har født børn. Og så har hun rigtig meget selvironisk tilgang til det hele. Og det giver altså et ret sjovt resultat.

Jeg æææælsker når hun lægger nye billeder, eller, min favorit, videoer op på de sociale medier.

Hun har næsten 1,1 million følgere på Facebook, men det er intet imod Instagram, hvor 4,8 millioner brugere muntrer sig, når hun lægger nyt op.

 

Celeste Barber på Facebook

 

Celeste Barber på Instagram