En dag fik jeg en mail fra Søs Kjeldsen, som er studievært og journalist på TV2 Østjylland.

“Vil du være med i vores portrætserie, som handler om nørderi?”

 

Ja, selvfølgelig ville jeg da det! Jeg er meget bevidst om, at det jeg går og fifler med, med mine crepepapirblomster, er meget nørdet.

 

Så for nogle uger siden kom Søs så forbi en formiddag, med en fotograf.

Ja, jeg havde ryddet helt vildt op i mit arbejdsværelse. Jeg er jo een af dem der kaster mig over tingene, og glemmer tid og sted, og pludselig ligner mit værksted et bombekrater, indtil jeg lige får lavet en udmugning.

Jeg laver ofte udmugninger.

 

Vi har fundet min drejefod frem og lader blomsterne snurre i nærbilleder. Det er også her at den store buket, der forsvinder, bliver filmet.

 

 

Min mor har altid sagt at det er smartest at rydde tingene væk med det samme. Og ja, det er da også med til at holde hjemmet ryddeligt. Men hvad nu hvis det er det at tingene får lov at ligge, der gør, at jeg kommer endnu længere ud af en tangent når jeg tager fat næste gang? Og jeg vil GERNE ud ad en tangent. For det er der de gode ideer opstår.

Men det kan altså koste lidt på oprydningen, ihvertfald her hos mig.

Det kan altså godt rode at være kreativ. – og nørde igennem.

 

Men arbejdsværelset stod altså forholdsvist skarpt, da de ankom, og vi havde over tre timer med kamera og sceneskift.

Det var sjovt.

Den lille film med blomsterne der vokser ud af kobberspanden tog lang tid at lave. Det var en ide de pludselig fik, så fotografen fotograferede. Journalisten holdt baggrunden, og jeg fjernede en blomst ad gangen, med 5 sekunders pause imellem. Så kunne det hele nemlig klippes sammen til sidst. Og det ser jo helt fantastisk ud, når blomsterne vokser ud eller forsvinder igen fra spanden.

Programmet varer fem minutter og de har fået en masse spændende ting med, omkring mine bevæggrunde for at lave blomsterne. Om min bog. Om mine webinarer. Og om meget mere. Og det er jo dejligt.

 

Jeg kan godt se det, når jeg ser den færdige udsendelse. Det er faktisk RET NØRDET!!!

Hvis du har lyst til at se TV-indslaget ligger det nederst i artiklen her, fra TV2 Østjylland. Og det er helt åbent og ikke lukket inde bag en betalingsmur.

 

Fra TV2 Østjylland, i en teaser som ligger på Tv-kanalens Facebook.