Det papir jeg fortrinsvis bruger til blomster, er italiensk crepepapir, 180g/m2. Med en crepegrad på 250 %.

Du kan købe både crepepapir og DIY-pakker her i webshoppen. Se her hvilke forskellige muligheder du har:

DIY-pakker

DIY-pakkerne indeholder alt papir og øvrige materialer til særligt udvalgte blomster, fx pæon og valmue. Når du går i gang med en DIY-pakke skal du ikke forberede dig på andre måder, end at du skal skaffe lim (fx tacky glue og en limpistol) og så en god papirsaks. – Og så går du i gang…

Pakkerne indeholder en udførlig vejledning og skabeloner til blomsten. Se mere her

italiensk crepepapir diy pakke
Eksempel på indholdet i een af mine gør det selv-pakker. Her er det pæon i rød/creme, og der er materiale til tre blomster (+ rigeligt papir til nye projekter)

Farveblandinger

Når du køber en farveblanding af italiensk crepepapir, får du fem ruller som alle er ca 40×50 cm. Rullerne er sammensat så de mantcher hinanden, så du kan i princippet nøjes med een, og lave en skøn buket. Der er til ret mange blomster i en enkelt pakke, selvfølgelig afhængig af om du laver store pæoner med 15-20 blade, eller en lillebitte vintergæk.

Der er ialt 8 forskellige farveblandinger.

Rosa blanding. Gul blanding. Grøn blanding. Blå/petrol blanding. Rød blanding. Fersken blanding. Pastel blanding. Se mere her

italiensk crepepapir rosa blanding
Eksempel på indholdet i en crepepapirpakke. Her er det “rosa blanding”. Hvert stykke papir er på 40×50 cm så der er til mange blomster.

Ruller enkeltvis, 50 x 120 cm.

Du kan købe de fleste af farverne fra farveblandingerne, som enkeltruller der er større. Du kan også få farver i italiensk crepepapir som ikke indgår i farveblandingerne. Det er så skønt at have rigeligt med papir, når man også gerne vil lave en masse eksperimenter.

Eksempel på en rulle 50×120 cm. Her er det den blommefarvede, som også indgår i den rosa farveblanding.

Lykkeruller

Og sidst men ikke mindst, laver jeg regelmæssigt “lykke-ruller” af restepapir, fra min egen blomsterproduktion. Her kan du finde italiensk crepepapir i alle mulige nuancer (også nogen som ikke er til salg i shoppen), og det kan være ret skønt at have et lille stykke af en anden farve til en frøstand eller et par småblade. Rullerne er pakket i brunt papir, så man ikke kan se hvad man får, før det bliver pakket ud derhjemme. Se mere her

Lykkerullerne er altid i begrænset antal og ikke altid til rådighed.

italiensk crepepapir lykkerulle
Eksempel på indholdet i en lykke-rulle. Ikke to ruller er ens, men der er altid mindst 9-10 forskellige farver i den. Også nuancer som ikke indgår i standardblandingerne.

Direkte til shoppen:

italiensk crepepapir enderuller

WEBSHOPPEN her på sitet.

røde enderuller